Nie wydaje mi się aby uznali Ci te zniszczenia na szkodzę całkowitą. Przy robocie w ASO bedzie pewnie tego na jakieś 30-40 tysięcy a to za mało aby dostać nowe autko. W takim przypadku dopilnuj dobrze aby zrobili Ci to najlepiej jak to możliwe.
[O2] Szlag by trafił - kretyn trafił w moją Octę
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez blackspotNie wydaje mi się aby uznali Ci te zniszczenia na szkodzę całkowitą. Przy robocie w ASO bedzie pewnie tego na jakieś 30-40 tysięcy a to za mało aby dostać nowe autko. W takim przypadku dopilnuj dobrze aby zrobili Ci to najlepiej jak to możliwe.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
pogolił = sprzedał :twisted:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Nic tylko współczuć
JOY walcz o szkodę całkowitą, bo to, jakbyś je nie odpicował zawsze będzie po wypadku.
I jak już pisał cybant na pewno wszystko Cię boli, masz zawroty głowy, a więc pędź do lekarza.
A jeśli skorzystasz z tego
Zamieszczone przez imitechchyba bym jaja pourywał
Liczę, że się nie zniechęcisz i rozwiniesz te "kędzierzyńskie" spoty. Miałbym blisko.
Komentarz
-
-
No szkoda auta :? Ale dobrze, że Jesteś cały... Wiem co musiałeś przeżyć, bo ja pół roku temu miałem to samo. Może nie z nowym autem, ale kupionym 4 miesiące wcześniej więc dla mnie nowym :evil: No koleś który we mnie wjechał miał szczęście, że nie stracił zębów bo już go jedna ręką trzymałem, a druga była gotowa do strzału :twisted: Ciągnij z ubezpieczenia ile tylko się da :twisted: Później nawet byłem na okładce lokalnej gazety, tzn. szkodnik z balastem w dupsku :zastrzelicByła OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Opel Insignia ST 2.0 CDTI 191hp 429Nm
Komentarz
-
-
JOY, rok temu mialem cos podobnego tylko niestety to mnie wynioslo ...
Tak czy siak przy podobnie wygladajacych zniszczeniach wycena po uwzglednieniu amortyzacji (2,5 roku) wyszla na poziomie 50000zl :shock: - oczywiscie szkoda calkowita.
U ciebie chyba nie moga policzyc amortyzacji wiec ... poza tym z OC sa inne warunki niz z AC.
ps. ale nie ma tego zlego ... u mnie akurat tak sie poskladalo, ze kurs Euro byl dobry i zamiast BKD jest BMNPZDR
Tomek
Komentarz
-
-
JOY, możesz opisać przy jakiej prędkości doszło do tej sytuacji? Skoro kolesia wyrzuciło z zakrętu, na blacie musiał mieć dużooo. Idąc tym tropem, bardzo po Twoim aucie nie widać tak mocnego uderzenia.
Napisz coś więcej. Zawsze ciekawiły mnei wypadki i ich efekty.
Olej auto, ciesz się zdrowiem i życiem
Komentarz
-
-
JOY nie będę pisał że współczuje, tylko się cieszę że cały jesteś kolego. Auto to rzecz nabyta w dodatku nie Twoja wina. Sprawdź co z kręgosłupem i daj na mszę że tylko tak się skończyło.
P.S. Ładnie przyp...łeśwww.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Modyfikacje programowe (Chip-Tuning)
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
nie zaniedbaj zdrowia, bo jak cokolwiek Ci się stało np. będzie bolała Cię szyja to dostaniesz zwrot kosztów leczenia i rente z OC sprawczy, jak raz na jakiś czas nie dasz rady pójść do pracy bo masz bóle które są następstwem wypadku, też kasa z OC sprawcy, więc zaproś na wódkę znajomego lekarza i dopytaj się go jak to wszystko zrobić żebyś nie zaniedmał sprawy i żeby na pewno Cię wyleczyli,
nic tak nie wk..wia jak świadomość że powinieneś był wydobyć te pieniądze na leczenie ale zaniedbałeś i teraz czasami Cię szyja napie..dala i za masarzystów, lekarzy, prześwietlenia musisz płacić z własnej kieszeni.
NIE ZANIEDBAJ TEGO
Komentarz
-
-
Dzięki Panowie, Bilon z ta policją to bardzo możliwe, Aras o 8:00 to się obudziłem więc to nie ja, zaraz lece do lekarza, pa.
[ Dodano: Czw 11 Gru, 08 14:22 ]
Acha co do prędkości: ja 50, gość 50-60, hamowania praktycznie nie było, więc w sumie nieźle to wyszło jak się zsumuje prędkości, gość jechał jakimś małym, starym fordem.
Komentarz
-
-
kurcze JOY, jeszcze 2 dni temu namawialem Cie na wirusa......
ehhh tez mam takiego jak ty i tez swiezy bo 4 miechy i wiem jaki bylby wkurw.
jedno wiem, jakby ktos przywalilby we mnie dzwona to modlibym sie zeby auto zaliczyli jako skasowane calosciowo bo nie znioslbym ze kuopilem nowe i teraz musze jezdzic skasowana juz fura, a wiem z doswiadczenia ze to juz nie to samo. jezdzilem juz autem po dzwonie i zawsze cos tam puka, piszczy i takie pierdy.
wspolczuje i powodzenia
Komentarz
-
Komentarz